Stručna putovanja

BDM Club organizira posjet sajmu "Identita` golose 2017", Milano

21 vel Stručna putovanja
Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza majstora i slastičara, koji hranu i piće svakog dana preoblikuju u umjetnost? Kakva priča stoji iza vrhunski posluženog tanjura i čaše dobrog vina? Kako zapravo hranu i piće promišljaju najbolji na svijetu?
 
Saznajmo to zajedno, posjetom 13. po redu međunarodnom kongresu dobre hrane „Identita` golose“, koji se ove godine u Milanu održava od 04. do 06. ožujka. BDM Club obilazak kongresa/sajma organizira u subotu 04. i nedjelju 05. ožujka 2017. godine.
 
Inače, osim u Milanu, ovaj se prestižni event svake godine održava i u Londonu, San Marinu, Shanghai-ju i New Yorku. O kakvoj je manifestaciji riječ, dovoljno govori činjenica da je u dosadašnjih 12 izdanja sudjelovalo više od 500 kuhara i slastičara iz preko 20 zemalja.
 
Osim prisustvovanja radionicama vrhunskih svjetskih chefova, moguća je i degustacija hrane i pića na izložbenim štandovima brojnih izlagača – proizvođača hrane i pića.
 
Sve zainteresirane za ovaj zbilja jedinstveni događaj, molimo da se jave na kontakte BDM Cluba, radi detaljnijih informacija o samom putovanju.
 
Kontakti:
m. bdmclub@bdm.hr
t. +385 (0)52 619 940Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija