Zajedničko učenje

Održana 5. radionica ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju"

12 pro Zajedničko učenje
Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi BDM Cluba odradili su u četvrtak, 07.12.2017. godine, na temu postavljanja i redefiniranja organizacijske strukture tvrtke.
 
Kao primjere dobre poslovne prakse, obradili su poslovne filozofije švedske IKEA-e i američkog McDonalds'a.Uvodni dio ciklusa, onaj o postavljanju vizije, misije, strategije i organizacije, završava u četvrtak 14.12.2017. godine, radionicom o formaliziranju poslovnih procesa i organizacijske strukture, kako bi oni bila dostupni i razumljivi  svim zaposlenicima.
 
Slijedeća na redu za obradu su dva hrvatska „primjera dobre prakse“: primjer razvoja proizvoda „Teddy The Guardian“ i primjer određivanje cijena „Crno jaje“.Sve informacije o ciklusu radionica „Vođenje businessa u III mileniju" pogledajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija