Zajedničko učenje

Nastavljaju se radionice iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju"

13 vel Zajedničko učenje
Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu „Poduzetništvo III milenija“, na kojima su, uz zajedničku raspravu i pojašnjenja njihovih pojedinih dijelova i kategorija, naučili čitati i analizirati financijska izvješća svojih tvrtki.Počeli su od same strukture Računa dobiti i gubitka i Bilance, da bi potom, svatko na temelju financijskih izvještaja vlastite tvrtke, vršili njihovu analizu.
Krenuvši od horizontalne analize, čiji je cilj praćenje trendova kretanja pojedinih kategorija prihoda, rashoda, imovine, kapitala i obaveza, da bi nakon toga izračunali i pokazatelje njihovih likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti.Slijedeća radionica na rasporedu je 15. veljače 2018. godine, tijekom koje je predviđeno da sudionici savladaju i nauče računati i analizirati pokazatelje produktivnosti i profitabilnosti svojih tvrtki i poduzetničkih projekata.Sve informacije o ciklusu radionica „Vođenje businessa u III mileniju" pogledajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija