Zajedničko učenje

Kamilo Antolović: Osobna prodaja i malo poduzetništvo

05 stu Zajedničko učenje
Što je uopće prodaja? Koji se motivi pojavljuju u procesu prodaje? Kako teku pojedine faze prodajnog procesa? Koje su prodajne konstante? Što je zaista važno za ostvarivanje dobre prodaje? Postoje li i koja su pravila prodaje?

Sve su to pitanja na koja je odgovore tražio i dobio 21 polaznik radionice BDM Cluba, nazvane „Osobna prodaja i malo poduzetništvo", koja je 27. listopada 2012. godine održana u Poreču.

Voditelj radionice, gospodin Kamilo Antolović iz Zagreba polaznicima je radionice, na sebi svojstven, osebujan i zabavan način,  iznimno slikovito prenio osnovna znanja iz jednog od najsloženijih poslovnih procesa - procesa  prodaje.

Osim gore navedenog, veliki dio radionice posvećen je analizama neverbalne komunikacije, odnosno - govora tijela. Odnosno, savladane su osnovne tehnike pomoću kojih, po stavu našeg sugovornika, prepoznati i pravilno „očitati" njegov realan odnos i stav prema onome što je predmet našeg razgovora, rasprave ili jednostavno - kupoprodaje. I kako na njih najpravilnije odgovoriti.

Održana radionica druga je od deset planiranih, a u sklopu redovne aktivnosti BDM Cluba, nazvane „Temelji poslovnog uspjeha". Iduća edukativna radionica predviđena je za kraj studenog.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija