Zajedničko učenje

Kamilo Antolović: Može li se Kinezima, IPAK, prodati rižu?

14 ožu Zajedničko učenje
U subotu, 9. ožujka 2013., održali smo u Klubu umirovljenika Galija u Poreču treću po redu radionicu iz uspješne osobne prodaje, koju je vodio počasni član BDM Cluba, Kamilo Antolović iz Zagreba i koju smo (iz fore) nazvali „Može li se Kinezima, IPAK, prodati rižu?“ Želite saznati odgovor? Savladamo li dobro sve tehnike kojima nas je naš Kamilo već treći put „pilao“ u subotu, odgovor je  – može, čak i njima!

Radionici je prisustvovalo 14 polaznika, koji su, u trajanju od 8 školskih sati, savladavali teoriju i praksu iz područja: motiva u prodaji, prvog kontakta s kupcem i zona komuniciranja, govora tijela i neverbalnog  govora. Te smo tako detaljno analizirali proces prodaje i sve njegove faze: pripremu, upoznavanje, ugrijavanje, demonstraciju, zaključivanje i postprodaju. Nakon čega je uslijedilo predavanje na temu „Uspješan prodavač“.

Kako bi polaznici mogli testirati svoje performanse u postupku osobne prodaje, uslijedile su vježbe iz uspješne prodaje (u parovima). Vježbe je voditelj radionice snimao, kako bi sve snimke kasnije, zajedno s polaznicima radionice, analizirao i ukazao na uočene pogreške u postupku prodaje, s konkretnim savjetima kako pospješiti  cjelokupan  postupak i otkloniti pogreške.

Sudeći prema reakcijama sudionika i ocjenama radionice i njezinog voditelja, i ova je radionica samo jedna u nizu, obzirom da su sudionici izrazili želju za nastavkom i daljnjim usavršavanjem u području prodaje, jedne od najvažnijih komponenti poslovanja njihovih tvrtki. Zato… doviđenja – na idućoj radionici!

Život kluba

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

19. pro

U četvrtak 14.12.2017. godine članovi BDM Cluba na održanoj šestoj...

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra