Umrežavanje

U Puli održan 2. međunarodni Business Speed Dating

07 ožu Umrežavanje
Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog Business Speed Datinga, održanog 02. ožujka 2017. godine, kojeg su zajednički organizirali BDM Club i konzultantska kuća Lopis iz Slovenije. Pokrovitelj BSD-a bila je HGK, Županijska komora Pula.

Prije početka samog datinga, sponzor druženja, hrvatsko-talijanski Delta Group d.o.o. (Poreč/Firenze) prisutnim je „dejterima“ premijerno prikazao svoj zadnji video uradak, snimljen za talijansku Gruppo Sigel Italia S.P.A. iz Empoli-ja, jednog od najvećih proizvođača furnira za švedsku IKEA-u.

Nakon toga, naš Bojan Krajnc iz Lopisa, specijaliziran za područje prodaje, održao je kratko predavanje na temu „Da li nam je kupac zaista još uvijek kralj?“, a kao uvod i najavu slijedećeg predavanja na temu prodaje, kojeg BDM Club planira organizirati u narednim mjesecima.

Sam Business Speed Dating prošao je u zaista neformalnoj i opuštenoj atmosferi, a glavni cilj kojeg su „dejteri“ imali pred sobom bio je „dobro se prodati svom sugovorniku“. Ne prodati svoju robu ili svoju uslugu, nego sebe. Zašto? Zato jer je upravo ostavljanje dobrog prvog dojma kvalitetno uporište za uspostavljanje bilo kakve daljnje poslovne suradnje.
 


Video: Delta Group Studio (www.deltagroupstudio.com)


Kako i priliči pravom BSD-u, priređena je i mala nagradna igra. Nagradu, e-coaching u trajanju 3 mjeseca, kojeg će njezinom dobitniku održati Bojan Krajnc, osvojio je Endi Glavinić iz DOEN Internationala d.o.o. Pula. Čestitamo, Endi!

Za kraj – anketa sudionika BSD-a, za čije rezultate možemo samo reći – hvala svima, koji su naše zajedničko druženje ocijenili ocjenom izvrstan. Što nas doista jako veseli i istovremeno pred nas  postavlja visoka očekivanja od budućih Business Speed Datinga,  od kojih će se slijedeći  održati već u svibnju – u Rijeci.

Život kluba

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

19. pro

U četvrtak 14.12.2017. godine članovi BDM Cluba na održanoj šestoj...

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra