O klubu

Što omogućava članstvo?


Članstvo u BDM Clubu omogućava:

1. prisustvovanje mjesečnim druženjima članova BDM Cluba

Druženje članova kluba prilika je da ostalim članovima predstavite sebe i svoja poslovna dostignuća. Istovremeno, upoznat ćete druge članove i njihove tvrtke, preduvjet za nove poslovne suradnje. Međusobna druženja izvrsna su prilika i za usporedbu Vašeg načina poslovanja s načinom poslovanja ostalih uspješnih poduzetnika.


2. objavu web-vizitke društva na portalu BDM Cluba

Web-vizitka Vaš je kutak na portalu BDM Cluba, posvećen predstavljanju Vaše „poslovne priče“, čiji je rezultat – uspjeh Vaše tvrtke.


3. pristup usluzi "Vaš prvi izbor"

Korištenjem usluge "Vaš prvi izbor" preuzimate kontrolu nad troškovima svoje tvrtke, njihovim smanjenjem kroz odobrene popuste na sve oblike ponuđene edukacije i širokog asortimana stručnih usluga (poslovno, porezno i pravno savjetovanje, kao i usluge iz područja: financija, EU fondova, održavanja računalne infrastrukture, prodaje, marketinga, osiguranja, računovodstva, revizije, zaštite na radu).


4. pristup usluzi "BDM Cloud"

Svrha usluge BDM Cloud – ušteda je Vašeg vremena. Općepoznato je da se danas sve informacije nalaze se na svega par klikova od nas. Problem? Njihova pouzdanost, količina i vrijeme utrošeno na pretraživanje. BDM Cloud mjesto je na kojem su smještene samo odabrane i provjerene informacije, relevantne za svakodnevno poslovanje malih i srednjih poduzetnika.

 

Život kluba

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

19. pro

U četvrtak 14.12.2017. godine članovi BDM Cluba na održanoj šestoj...

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra