Kristian Korunić

EU fondovi


mail: kristian.korunic@moneo-savjetovanje.hr

web: moneo-savjetovanje.hr

Kristian Korunić iz Zagreba. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i magistrirao na poslijediplomskom studiju Poduzetništvo u Osijeku.

Radno iskustvo započinje u Investicijskom društvu Šted-kapital na poslovima analitičara i investicijskog savjetnika. Nakon dvije godine prelazi u Štedbanku d.d. u Službu za procjenu rizika, gdje su mu primarni zadaci bili analiza financijskih izvještaja i investicijskih projekata komitenata banke.

Istovremeno je obavljao i funkciju direktora u tvrtki Auctor Konzalting Skopje.

Od početka 2010. godine vlasnik je i direktor u konzultantskoj tvrtki MONEO savjetovanje d.o.o., a koja je orijentirana na tri osnovne djelatnosti: EU fondovi, financijski konzalting i edukacija.

Na području EU fondova uspješno je vodio brojne projekte, čije je financiranje proizašlo iz različitih nacionalnih i EU programa, namijenjenih poduzetnicima i jedinicama lokalne samouprave.

Član je Zajednice poslovnih savjetnika pri HGK.

Organizator je i predavač stručnih seminara iz područja analize financijskih izvještaja, izrade investicijskih studija, studija izvedivosti i CBA analiza, te je u tom području do sada održao više od 40 edukacija.

Ima položen ispit za brokera i investicijskog savjetnika, a ujedno je i savjetnik za EU fondove pri HAMAG Investu.
 

O BDM Clubu

"Kako je moje područje u najvećem dijelu vezano za financije, važnost BDM Cluba najlakše bih prezentirao računalnom operacijom: 2 i 2 su 4, a 2 + 2 = 5.*" K. Korunić
 

*prijevod (op.ur.): ovo "2 + 2 = 5" označava dodanu vrijednost umrežavanja :)
 

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija