Epoca turizam d.o.o.

Putnička agencija

Epoca turizam d.o.o.

Murvi 2, 52466 Novigrad Telefon. +385 52 726 311 Fax. +385 52 758 775 Mail. Web. epocatourism.com

Tko smo?


Želite li Mediteran kakav je nekad bio? Dođite u Novigrad , malo ribarsko mjesto gdje se ponovno možete susresti sa Mediteranom kakav je nekad bio!

Možete se opustiti uz jutarnju kavu dok more u neposrednoj blizini grli obalu , dokono uživati u delicijama autohtone mediteranske kuhinje u brojnim restoranima, tavernama u povijesnoj jezgri ili maloj gradskoj lučici , šetati u romantičnom ugođaju podno gradski zidina ili naprosto uživati u čašici izvrsne istarske kapljice uz prekrasne zalaske sunca.

Zaželite li se malo akcije ili imate avanturističkog duha na raspolaganju su vam vinske ceste, ceste maslinovog ulja, biciklističke rute, skrivene i manje skrivene uvale za plivanje i ronjenje, tenis tereni, brodice za iznajmljivanje i još puno drugih sadržaja ili se možete priključiti dnevno organiziranim izletima koji vas mogu odvesti na mjesta nevjerojatne ljepote i neobičnih sadržaja.

Gosti mogu nakon dana provedenog na moru, sportskim aktivnostima , za stolom i nakon što su se zabavili mirno zaspati u postelji koju su za njih pripremili ljubazni domaćini u svom privatnom smještaju u apartmanu , ukusno namještenim sobama.ili izabrati smještaj u nekoliko malih obiteljskih hotela u gradu ili okolici ili se pak odlučiti za hotele sa četiri zvjezdice i bogatom welness ponudom.

Ljubitelji kampiranja mogu birati između dva ugodna ambijenta a pasioniranim nautičarima osim prekrasnog hotela i zastičene luke na usluzi stoji i kompletan servis u jednoj od najsuvremenijih marina na Jadranu.

 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija